Co mne dnes zaujalo | Můj zcela nevýznamný blog
Browsing "Co mne dnes zaujalo"
07/07/2021 - Co mne dnes zaujalo    No Comments

Tornádu rozumím, státu ne

 

Nějak jsem to nepochopil. 24.6.2021 se částí jižní Moravy prohnalo tornádo. Přírodní úkaz ne neznámý ale v našich končinách vzácný a v takové síle, kterou tornádo předvedlo ještě vzácnější. Je mi velice líto lidí, kteří přišli o domy a majetek kvůli rychle rotujícímu vzdušnému víru. Po katastrofě přišel čas sčítat škody a pomoci těm, kteří se ocitli bez střechy nad hlavou. A tady mi tak trochu nad některými věcmi zůstává rozum stát.

Chci si to přečíst celé »
22/11/2017 - Co mne dnes zaujalo    No Comments

Rusko opět přesvědčilo…

 

Na Youtube a Facebooku se v listopadu 2017 objevilo video, při jehož sledování člověka musí hodně zamrazit. Poslankyně vládní strany spolu s dětmi z vojenského učiliště z Volgogradu nazpívali píseň. I když se na první pohled tváří jako oslava patriotismu, při poslechu textu si člověk uvědomí, co je dnes za patriotismus v Rusku vydáváno. Chci si to přečíst celé »

07/08/2014 - Co mne dnes zaujalo    No Comments

“Pochody hrdosti” nebo politika exhibice ?!?!

 

Už se zase chystá další pochod homosexuálů Prahou. Jako každoročně vyrazí na “Prague pride” a údajně tím chtějí ukázat svou odlišnost a upozornit na diskriminaci homosexuálů, která prý u nás stále existuje. Jak to tedy skutečně je?
Do nedávné doby byla homosexualita nikoliv zakázána, ale jako sexuální deviace nebyly tolerovány její projevy na veřejnosti. To vše se změnilo, když byla homosexualita Chci si to přečíst celé »

23/07/2014 - Co mne dnes zaujalo    No Comments

Poslanci parlamentu nevědí o čem hlasují

 

Nevěřil jsem vlastním uším, když jsem se dozvěděl tuhle zprávu. V nejvyšším zákonodárném orgánu České republiky proběhlo hlasování o závažné úpravě daní a 17 poslanců ČSSD hlasovalo pro tyto úpravy. Posléze vyšlo najevo, že odhlasovali snížení spotřební daně z benzinu a nafty, což vládě, které jsou součástí, vytvoří obrovský schodek v rozpočtu. Chci si to přečíst celé »

Stránky:12»
Translate »