Nezařazeno | Můj zcela nevýznamný blog
Browsing "Nezařazeno"
13/10/2014 - Nezařazeno    2 Comments

Výstavy psů – tragédie nebo komedie ?

 

Pokud nejste pejskaři, ani tenhle článek neotevírejte, protože zřejmě buďto nebudete rozumět nebo si budete myslet, že jsem se zbláznil (což ovšem není zcela vyloučeno). Ale majitelé a chovatelé psů budou jistě rozumět a zcela jistě se najde i dost těch, kteří budou hrubě nesouhlasit. Ale právě proto to tu píšu. K napsání tohohle povzdechu mne inspirovala účast na Speciální výstavě ČsV v Litoměřicích 11.10.2014. Byla to po nějakých 8 letech první podobná výstava, které jsem se účastnil.  Nečekal jsem nějaké převratné změny ale to, že situace je ještě horší než před lety, to mne dost nemile překvapilo. Takže začnu “od Adama”. Chci si to přečíst celé »

02/09/2014 - Nezařazeno    No Comments

I pes musí někdy odpočívat

 

K tomuhle zamyšlení nebo spíše povzdechu mne inspirovalo letošní tradiční setkání československých vlčáků v polské Późně. A nutno říci, že nejen letošní, protože stejná situace se opakuje každý rok. A musím konstatovat, že nejen na našem setkání ale i na jiných kynologických akcích vidím tenhle nešvar, který hraničí až s týráním zvířete. O co tedy jde? Chci si to přečíst celé »

26/08/2014 - Nezařazeno    1 Comment

Odpoledne s vlky v Praze

 

Moje kamarádka ze Švýcarska, která přijela na měsíční rekreační pobyt do ČR mne požádala, zda by nemohla navštívit mé známé, kteří už dlouhá léta chovají vlky. Jejím životním snem bylo, setkat se s pravým karpatským vlkem tváří v tvář a pokud možno s ním vejít i do fyzického kontaktu. Všichni, kdo máme československé vlčáky, jsme tak trochu poznamenáni “vlčím komplexem”. Po dlouhé snaze se mým známým Chci si to přečíst celé »

20/07/2014 - Nezařazeno    No Comments

Čau lidi, jsem tu !!!

 

Tak jsem se po dlouhých letech rozhodl pro vlastní blog.
Co mne k tomu vede nebo spíše nejdříve, co mne k tomu nevede:

  • Nejsem grafoman, takže zcela jistě nemám ambice tu psát romány (jak doufám).
  • Nemíním tu otevírat skrytá zákoutí svého soukromého života, protože Chci si to přečíst celé »
Translate »